#svinaigralištecentradva

Nogomet je opet na ulicama - Prijavite na street soccer (3 vs 3) turnir

'Vidimo se u Centru dva na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva'', poručuju organizatori.
Sport / Flash | 04. 05. 2023. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prijavite na street soccer (3 vs 3) turnir u organizaciji TO Centar dva koji će se održati u Mostaru u kvartu Centar dva na igralištu između ''zelene'' i ''žute'' zgrade, popularno ''virus'' igralište.

Prijave ekipa traju do 21.05. (Nedjelja) do 21:00 sat kada će biti i izvlačenje parova u Shankly's
Pub. Turnir će se održati u trajanju od tri dana 25.05. (Petak) do 27.05. (Nedjelja), te će bit dva uzrasta natjecatelja juniori (do 16. godina) i seniori (od 16. godina).

Sve dodatne informacije i prijave ekipa možete izvršiti na kontakt telefon; 063/434-213. Prijava po igraču iznosi simboličnih 1 KM'', navode u priopćenju organizatori.

Sve zanimljivosti u vezi s street soccer turnirom, navode, možete pratiti i na Instagram i Facebook stranici TO Centar dva te događaja na Facebook stranici ''Street Soccer turnir Centar dva''.

Cilj turnira je ulazak u tradiciju organiziranja svake godine te okupi brojnu djecu ali i starije uzraste na po prvi puta u centru dva organiziranom sportskom druženju, te privuče mnogobrojne susjede ostalih kvartova i građane grada Mostara, kažu organizatori

''Očekuje vas atraktivan street soccer turnir, dobra zabava, te bogate tombole u završnici turnira. Vidimo se u Centru dva na turniru uz slogan #svinaigralištecentradva'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close