Preokret Bournemoutha, Brighton siguran

Preokret Bournemoutha, Brighton siguran

Ekipa Asmira Begovića Queens Park Rangers je vodila nakon prvog poluvremena 2:0 protiv Bournemoutha golovima Armstronga i Dykesa, ali je na kraju poražena.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2024. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plasman u četvrto kolo FA Cupa osigurali su nakon subotnjih utakmica Blackburn, Sheffield United, Plymouth, Brighton, Watford,  Bournemouth i Southampton. Cambridge je vodio 1:0 i 2:1, ali je raspoloženi Sammie Szmodics preokrenuo situaciju na terenu postigavši svoj prvi hat trick u karijeri.

Vodeći strijelac Championshipa je još jednom potvrdio sjajnu formu ove sezone, dok su kasni golovi Arnora Sigurdssona i Harryja Leonarda osigurali su Roversima tek drugu pobjedu u devet utakmica u svim natjecanjima i omogućili treneru Jonu Dahlu Tomassonu da Roryja Finnerana učini najmlađim debitantom u povijesti kluba s 15 godina, 10 mjeseci i osam dana.

Premierligaš Sheffield United je opravdao očekivanja protiv Gillinghama, William Osula James McAtee su postigli po dva gola za ukupnih 4:0. Anel Ahmethodžić nije bio u sastavu Sheffielda.

Ekipa Asmira Begovića Queens Park Rangers je vodila nakon prvog poluvremena 2:0 protiv Bournemoutha golovima Armstronga i Dykesa, iako je prilikom njegovog šuta lopta zakačila jednog igrača gostujuće ekipe. U nastavku su Tavernier, Moore i Kluivert kreirali preokret.

Preokret su morali napraviti i igrači Watforda da bi eliminirali Chesterfield. Gosti su dugo vodili golom Quigleya, sve do 76. minute. Tada Mileta Rajović pogađa za 1:1. Jedni i drugi su lovili pobjedu u finišu, na kraju su više razloga za slavlje imali domaći navijači. Duboko u nadoknadi, u 95. minuti Tom Dele-Bashiru odvodi svojim golom Watford u četvrto kolo.

Southampton je sredio Walsall 4:0, dok je Brighton u gostima bio bolji od Stokea 4:2. Tri utakmice su završile bez pobjednika.
Radilo se o duelima Hull City - Birmingham 1:1, Norwich - Bristol City 1:1, Newport - Eastleigh, pa ćemo tri putnika u narednu rundu dobiti nakon ponovljenih susreta.

Kopirati
Drag cursor here to close