Bivši igrač Hajduka živi u Dnjepru

Bartulović: Počeli su i nas granatirati

"Počeli su i nas gađat, na meti je tvornica crne metalurgije, željezara. A naš grad pun je industrije takve vrste, industrijska je golema zona. raketama, granatama gađaju tvornicu metalurgije" tvrdi Bartulović.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2022. u 02:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladen Bartulović je još 2006. godine napustio Hajduk i zaputio se u Ukrajinu. Ostao je tamo do danas. Od Dnjepro Dnjepropetrovska do danas je promijenio veliki broj klubova. Inhulets Petrove je bio njegov posljednji klub. Prije nego što je nastao kaos u Ukrajini.

Mladen živi u
Dnjepru, sa svojom Natalijom i kćerkom Nikolinom. Nije napuštao grad koji je do prije 24 sata bio pošteđen ratnih strahota, ali se su stvari promijenile. Prve grante su pale i na ovaj grad.

"Počeli su i nas gađat, na meti je tvornica crne metalurgije, željezara. A naš grad pun je industrije takve vrste, industrijska je golema zona.
raketama, granatama gađaju tvornicu metalurgije. Mislim da su rakete doletjele iz područja Donjecka koji je na 200 kilometara udaljen od nas. I to u trenutku kad je Ukrajina proglasila da sve što je rusko Ukrajinci smiju uzet sebi.Bila je u ruskom vlasništvu. I onda ovi iz Donjecka, pro-Rusi, počeli su je rušit, granatirat da je ne bi Ukrajinci sasvim uzeli i prisvojili. Još su Rusi relativno daleko od grada, ali kao da su sve bliže... Ne mogu reći da se obruč steže, ali dok smo bili u miru prvih dana rata, eto granata prema našem gradu i ne možemo bit spokojni.Nastojimo zaštitit kćer da ne sluša vijesti, da ne čuje granate. Za svaki slučaj, ako ne čujemo sirene dođu poruke na mobitel da je opasnost. Onda je mudro spustit se u podrum. Imamo kuću s podrumom i tako.Rat uzima maha i u Dnjepru i ne može ovdje čovjek bit spokojan" rekao je za Slobodnu Dalmaciju ovaj nekadašnji igrač Hajduka.

Kopirati
Drag cursor here to close