Nahvalio hrvatski nogomet

Predsjednik FIFA-e u New Yorku: “Bilo je sjajno upoznati Zorana Milanovića”

Predsjednik krovne kuće svjetskog nogometa je čestitao i Hrvatskog nogometnom savezu na svom radu.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2023. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović susreo se u New Yorku s predsjednikom Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianniem Infantinom koji je predsjedniku čestitao na rezultatu i doprinosu koji je hrvatska reprezentacija dala nogometu.

"Bilo je sjajno upoznati predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića i razgovarati o nogometu u njegovoj sjajnoj zemlji. Čestitao sam mu na doprinosu koji je Hrvatska dala našem lijepom sportu posljednjih godina. Neke od uspomena koje su nam podarili njihovi igrači, posebno tijekom posljednja dva Svjetska prvenstva, dugo će živjeti sa svakim ljubiteljem nogometa", objavio je Infantino na društvenim mrežama.

Predsjednik krovne kuće svjetskog nogometa je čestitao i Hrvatskog nogometnom savezu na svom radu.

"Hrvatski nogometni savez je sjajan primjer kako članica može biti iznad svoje težine u svjetskom nogometu i dati mladim talentima priliku da zablistaju i napreduju, a mi u FIFA-i, kroz program FIFA Forward, vrlo smo ponosni što smo bili dio podrške u ovom procesu", istaknuo je Infantino.

Hrvatski predsjednik je u srijedu poslijepodne po srednjoeuropskom vremenu govorio pred Općom skupštinom UN-a, a prije toga se susreo i s njujorškim Hrvatima, prenosi Novi list.

 
Kopirati
Drag cursor here to close