Simbolično

Poznata Perišićeva mjesečna plaća

Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupine europskih natjecanja.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2024. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Perišić (34) potpisao je za Hajduk. Stiže na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskom klubom. Perišićev ugovor s Tottenhamom traje još šest mjeseci. Hrvatski reprezentativac trebao bi debitirati za splitski klub do kraja sezone, čim se oporavi nakon operacije križnih ligamenata koljena.

Na konferenciji za medije u 17 sati Perišić je i službeno predstavljen, a otkriveno je i da će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečne plaće, baš kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao nešto ranije u ovom prijelaznom roku. Obojica su, kako piše Index.hr, potpisala ugovor s ovako simboličnom plaćom.

Osim toga, Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupine europskih natjecanja te pravo odlaska u oba naredna prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac određen zasad nepoznatom visinom klauzule.

Perišić bi i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj trebao biti udarni prvotimac Hrvatske jer je riječ o jednom od najspremnijih nogometaša u Europi s nevjerojatnom radnom etikom. U Hajduku će pokušati uhvatiti formu za Euro, ali i pomoći klubu u borbi za prvi naslov prvaka Hrvatske nakon 2005. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close