Katalonski Sport tvrdi

Poznata je Modrićeva odluka o reprezentaciji, a Real već spremio oproštaj

Prema pisanju katalonskog Sporta, Modrić će ostati u reprezentaciji do Eura 2024. godine, a Real će napustiti na kraju iduće sezone i možda prihvatiti bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2023. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić kreće na još jedne pripreme s Real Madridom. Maestro veznoga reda nedavno je potpisao produženje ugovora s Real i pobrao brojne simpatije navijača.

Nije tajna da je Modrić bio velika želja Al Nassra, koji ga je htio vidjeti u paru s Marcelom Brozovićem, no on je to odbio i njegova je želja bio samo Real Madrid.

Luka je u lipnju igrao za Hrvatsku u finalu Lige nacija. U dvoboju protiv Španjolske 30 tisuća hrvatskih navijača mu je zapjevalo ''Ostani tu'', popularni hit Miše Kovača, a izgleda da će Modrić stvarno ostati.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Modrić će ostati u reprezentaciji do Eura 2024. godine, a Real će napustiti na kraju iduće sezone i možda prihvatiti bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, prenosi Gol.hr.

"U veljači su Saudijci poslali ponude Modriću i Benzemi, ali ništa se nije događalo sve dok dva saudijska emisara nisu stigla u Madrid s novim ponudama, koje su bile znatno bogatije. Modrić je s Realom ugovor trebao obnoviti kao i inače, na kraju sezone. No kada je stiglo vrijeme za produljenje, Modrić je šutio i otišao na okupljanje Vatrenih. Koncentrirao se na završnicu Lige nacija", tvrdi Sport.

Isti medij navodi kako je Modrićev odlazak bio je vrlo blizu. Čak toliko blizu da mu je Real pripremio oproštajni video, sličan onome koji se prikazao na Benzeminu oproštaju.

"Hrvatski je kapetan u Nizozemskoj imao razgovor sa svojim izbornikom Zlatkom Dalićem u kojem je potvrdio svoju namjeru: oprostiti se od reprezentacije nakon Eura 2024. u Njemačkoj. Dalić je tome dao znak podrške. Poglavlje s reprezentacijom tu se zaključilo, a onda je došao red na Real Madrid.

Igrač je zvao iz Nizozemske zahtijevajući sastanak s klubom po završetku Lige nacija, što je protumačeno kao da želi otići. Ipak, Hrvat je rekao da bi htio ostati još jednu sezonu u Madridu te hrvatskoj reprezentaciji pa se onda preseliti u Saudijsku Arabiju", kaže se dalje u tekstu sportskog lista.

Kopirati
Drag cursor here to close