'Novčanik u stranu, za slavu Realu, večeras igram fraj'

Španjolci se klanjaju Modriću, Marca mu posvetila cijelu naslovnicu

Nogometni svijet divi se odluci Luke Modrića da odbije saudijske milijune i za znatno manji novac, iz isključivo sportskih motiva, produži ugovor s Real Madridom za još godinu dana.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2023. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posvetu Realovoj "desetci" objavila je u utorak na naslovnici preko cijele stranice Marca, uz naslov "Ni za svo zlato ovog svijeta"

Nitko ne bi zamjerio Luki da je prihvatio bogatu saudijsku ponudu od čak 200 milijuna eura, uradili su to Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, no hrvatski veznjak je - odbio.

"Modrić je pokazao da još postoje oni koji ispred milijuna biraju kompetitivnost i kompetenciju, piše Marca", koja dodaje i tekst "Deset razloga zašto je Real produljio s desetkom", prenosi HRT-ov portal.

1. Modrić je poput oca Realovim igračima, Rodrygo ga tako i zove. Modrić je nužan u momčadi punoj golobradih igrača, jedan od takvih je i njegov nasljednik Jude Bellingham.

2. Svibanj. Za manje od godinu dana doći će ključni mjesec i utakmice sezone, u kojima će Modrić blistati, kao što uvijek radi. Imat će tada 38 godina, ali ne brinite se.

3. Svijest da mu se bliži kraj i da će ova sezona biti sezona oproštaja i klanjanja ličnosti i igraču koji je neusporediv s ikim drugim. Igraču kojem su zagarantirane ovacije Bernabeua na svakoj utakmici.

4. Profesionalnost. Modrić zna što piše na njegovoj osobnoj iskaznici. Zato će na svakoj utakmici davati sve od svojih 37 godina i 172 centimetra.

5. Veličina. Modrić je umjesto neizmjernog bogatstva odabrao Realov dres i grb. Gledali smo velikane koji su ljubili taj simbol, pa su ipak otišli zbog milijuna. Modrić je pokazao da taj grb osjeća i voli.

6. Kvaliteta. Netaknuta i neosporna usprkos godinama, a u to ćemo se osvjedočiti čim krene predsezona.

7. Oproštaj sa slikom podizanja najvažnijih pehara. Nije fer da Modrićeva posljednja utakmica u Ligi prvaka bude uvjerljivi poraz kod Cityja.

8. Toni Kroos. Posljednji ples Modrića s njim, koji će Casemiro gledati iz daljine. Njih trojica su jedini koji će se moći hvaliti da su zasjenili velikane Busquetsa, Xavija i Iniestu.

9. Kapetan. U posljednjoj sezoni Nacho i on će mijenjati traku, a Modrić bi tako prvi mogao podići dva pehara. Točno tliko mu nedostaje da postane najtrofejniji igrač Reala.

10. Čast koju je ukazao Realu i La Ligi. Divno je da u Španjolskoj ostaje takva velika zvijedza, koju ćemo tako gledati u još nekoliko El Clasica!

Kopirati
Drag cursor here to close