Sampdorianos

Talijani pronašli staru Modrićevu fotografiju u plavom dresu i oduševili se

Ne treba posebno isticati da su se navijači Sampdorije oduševili kad su ugledali jednog od najvećih igrača svih vremena u dresu svoga kluba.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2023. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Mladi Luka Modrić u Kutiji šibica 2006. godine

Hrvatski kapetan Luka Modrić svojedobno je zaigrao na turniru u Kutiji šibica u momčadi sa Silviom Marićem, Vedranom Ćorlukom i Milanom Bandićem.

Gazda momčadi "Plava škvadra" za tu je priliku odabrao dresove Sampdorije za svoju momčad, a ta je fotografija ovih dana završila na internetu, ponajviše zbog slave Luke Modrića.

Ne treba posebno isticati da su se navijači Sampdorije oduševili kad su ugledali jednog od najvećih igrača svih vremena u dresu svoga kluba.

Modrić je na legendarnoj Kutiji šibica igrao sad već davne 2006. godine, ali neće po dobrom pamtiti taj turnir jer su relativno rano ispali s njega.

Okršaj protiv momčadi Polinija, za koju je tad igrao Mario Carević, prošli su na penale, ali susret je prekinut zbog tučnjave na terenu i okršaja s navijačima.

Sampa je nekoć bila slavan talijanski klub, ali danas su na najnižim granama otkad postoje.

Po ispadanju iz Serie A prijetilo mu je i gašenje, ali u posljednji čas uletio je gazda Leedsa Andra Radrizzani i s injekcijom od 40 milijuna eura spasio klub od gašenja.

U predstojećoj sezoni Doria će igrati u Serie B, ali i dalje će imati nevjerojatne navijače, kao malo koji klub na svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close