Trener Chelsea u teškoj situaciji

Potter: Iskreno, boli me sve ovo što se događa

" Iskreno, boli me sve ovo što se događa, svaki naš poraz, patim i ja, ali i moja obitelj. Koliko god to pokušavam sakriti. Jasno, biti trener Chelseaja je privilegija, ali ima to i svoje bolne strane ", tvrdi Potter.
Sport / Nogomet | 12. 01. 2023. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na klupi Brightona je radio odličan posao, a onda je došla ponuda Chelsea. Čini se u ovom trenutku preveliki zalogaj za trenera
Grahama Pottera, jer stvari ne izgledaju dobro. Od trenutka preuzimanja, Potter je odradio 18 utakmica u kojima je Chelsea upisao osam pobjeda uz četiri remija i šest poraza. Međutim, od zadnjih sedam utakmica, tu je samo jedna pobjeda, ona nad Bournemouthom. Navijači Chelsea bi rado već u ovom trenutku
na klupi njihovog kluba vidjeli nekog novog trenera.

" Ljudi, uzeo sam najteži posao u nogometu. Znam da imamo samo jednu pobjedu u zadnjih 10 utakmica, ovo je velik izazov za sve u klubu. Moramo se skupiti, pokazati da smo jaki i izgraditi opet ono čega nema. Razumijem od samog starta gdje sam došao, ovo je sve skupa jako teško. Izazovno i stimulativno, ali i jako teško. Kažem, vjerojatno je to najteži posao u nogometu, jer svi vide Chelsea u samom vrhu, svi očekuju nešto..."

Tuchelovo ime bilo je na usnama navijača Chelseaja proteklog vikenda na Etihadu, gdje je londonski sastav izgubio od Manchester Cityja u FA kupu.

" Ono što je prethodna vlasnička garnitura ovdje napravila bilo je fantastično. Ali, ovo je novo doba, a sada prolazimo kroz jedno bolno razdoblje. Razumijem frustraciju navijača, ali i cijenim njihovu podršku. Iskreno, boli me sve ovo što se događa, svaki naš poraz, patim i ja, ali i moja obitelj. Koliko god to pokušavam sakriti. Jasno, biti trener Chelseaja je privilegija, ali ima to i svoje bolne strane. Ali što da radim? Ne možete biti trener Chelseaja, a da ne očekujete pritisak, nevolju, izazov i stres. Morate preuzeti odgovornost za posao koji ste napravili, a to i činim", naglasio je Potter.

Kopirati
Drag cursor here to close