Vozio bez prometne

Potpisao za Newcastle, a sad bi mogao u zatvor

Gordon bi mogao završiti u zatvoru, nakon samo pet dana boravka u novom klubu. Razlog - vozio je automobil bez prometne. Po britanskim zakonima mu prijeti kazna i do šest mjeseci zatvora.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2023. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri dana ga nije bilo na treninzima. Nakon što je ponovio svoju želju da ode i podnio formalni zahtjev za transfer, Everton je pronašao kupca, Newcastle. Anthony Gordon je trebao biti zalog za budućnost Evertona, ljetos je bio čak blizu prelaska u Chelsea, ali je ostao, očekivao da će produžiti ugovor.

Međutim, Everton je upao u veliku krizu, došao u situaciju da se grčevito bori za opstanak, Gordon je na kraju pa skoro potjeran. Navijači su ga okružili na parkingu, izvrijeđali nakon poraza od Southamptona. Na kraju je za 45 milijuna funti završio u Newcastleu što i nije loša vijest, s obzirom na to da "svrake" rade dobar posao ove sezone. Međutim, sada je javio drugi problem.

Gordon bi mogao završiti u zatvoru, nakon samo pet dana boravka u novom klubu. Razlog - vozio je automobil bez prometne. Po britanskim zakonima mu prijeti kazna i do šest mjeseci zatvora. Problem leži u tome, što je Anthonyju prometna oduzeta prije dva dana, a on je uslikan kako upravlja svojim Mercedesom vrijednim 100.000 funti u društvu svoje djevojke Annie Keating. Bez prometne je ostao zbog brze vožnje.

Kopirati
Drag cursor here to close