Pružena mu prilika

Posušje s novim trenerom protiv Veleža

Posušje će u Gabeli ići na noge Veležu, a prvi put kao glavni trener vodit će ih dosadašnji pomoćnik Goran Granić.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2022. u 14:10 M.V. | Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posušje će na utakmici u Gabeli po prvi putu u ulozi glavnog trenera voditi Goran Granić.

"Javnost je već upoznata s činjenicom da je Ferdo Milin razriješen dužnosti šefa stručnog stožera jednoglasnom odlukom Upravnog odbora, a na njegovo mjesto je kao vršitelj dužnosti imenovan dosadašnji pomoćnik Goran Granić", kazao je na konferenciji za novinare sportski direktor HŠK Posušje Slavko Brekalo.

Dodao je kako su glavni razlozi smjene slabi rezultati ostvareni u prvih 11 kolo.

" S 11 osvojenih bodova u 11 kola nismo zadovoljni. Svakako da je na tu odluku utjecala sinergija navijača, stručnog stožera i uprave kluba. Želimo našem trenutnom šefu stručnog stožera puno sreće i uspjeha u njegovom radu s momčadi",kazao je Brekalo.

Granić je zahvalio na ukazanom povjerenju, dodavši kako će mu prvi zadatak biti psihološki osnažiti momčad.

"Cilj nam je izgradnja zajedništva na terenu, zajedništva nogometaša, stručnog stožera i navijača zbog kojih se nogomet igra, a često se kod nogometaša i klubova zaboravlja ova činjenica. Ponekad se dogodi da igrači misle da se nogomet igra samo zbog njih i njihove slave, a zapravo smo svi mi ovdje zbog navijača", kazao je Granić.

On je dodao kako Posušje raspolaže dobrim igračkim kadrom koji se ravnopravno može nositi s većinom protivnika u Premijer ligi BiH.

"Važan segment na kome trebamo poraditi je samopouzdanje igrača. Mislim da imamo kvalitetne igrače koji ne igraju na razini svoje kvalitete. Trebamo poraditi na racionalizaciji igre, pojedinačne i momčadske, a mislim da je momčad dobro spremna i da igrači imaju kvalitetnu razinu trke, ali rezultat toga je morao biti korisniji", kazao je Granić.

Utakmica između Veleža i Posušja se igra u petak s početkom u 15 sati na stadionu u Gabeli.

Kopirati
Drag cursor here to close