That Escalated Quickly

Ferdo Milin više nije šef stručnog stožera HŠK Posušje

Sport / Nogomet | 19. 09. 2022. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovim putem obavještavamo javnost kako je na sjednici UO HŠK Posušje jednoglasno gospodin Ferdo Milin razriješen dužnosti šefa stručnog stožera HŠK Posušje. Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Milinu na svemu što je dao za naš klub i želimo mu mnogo sreće u nastavku njegove karijere. Ekipu će do daljnjeg voditi prvi pomoćnik Goran Granić", priopćio je klub na službenim Facebook stranicama.

Podsjetimo, u 11. kolu m:tel Premijer lige BiH na Pecari Široki Brijeg je u nedjelju slavio rezultatom 1:0 protiv Posušja, a strijelac za domaću momčad bio je Mihael Kuprešak u 51. minuti utakmice.

Trener gostiju Ferdo Milin čestitao je Širokom Brijegu na pobjedi i naglasio kako nije zadovoljan ishodom utakmice.

"Moje mišljenje je da mi nismo zaslužili ovaj poraz, jer smo stvarali prilike i dobro odigrali. Žao mi je što smo izgubili utakmicu, ali čestitam igračima na izvedbi i na tome što su ispoštovali ono što smo radili kroz tjedan na treningu. Došli smo dosta puta u završnicu, ali nažalost nismo to uspjeli realizirati. Žao mi je navijača Posušja koji su došli u velikom broju. Nama sada slijedi stanka u kojoj se trebamo podići i nastaviti raditi", kazao je Milin.

Široki Brijeg je s ova tri boda izbio na vrh ljestvice, dok je Posušje sada na pretposljednjem mjestu.

Standings provided by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close