Nema priše

Ništa od promocije novog travnjaka: Velež protiv Posušja u Gabeli

Premda se najavljivalo kako će Velež prvu utakmicu nakon prvenstvene stanke igrati na svom stadionu, to se neće dogoditi.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2022. u 13:18 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prvenstvene stanke ovog vikenda igra se 12. kolo domaćeg prvenstva, a opet će se tri utakmice igrati na zamjenskim stadionima.

I u ovom kolu prvoligaški stadionu u Gabeli, Srebreniku i Novom Gradu ugostit će premijerligaše, jer su i dalje radovi na četiri stadiona na kojima je krenulo postavljanje hibridnih travnjaka još početkom ljeta.

Iako je tada Nogometni savez potpisao ugovore s izvođačima radova uz rok na mjesec dana, prošla su tri mjeseca a nijedan nije gotov. Na Veležovom stadionu barem je počelo postavljanje samog travnjaka i premda se optimistično najavljivalo da će premijerna utakmica na novom stadionu biti ova s Posušjem, to se neće dogoditi.

Tako će Velež u petak opet igrati u Gabeli, ali u istom kolu Tuzla City bit će domaćin u Srebreniku, a Borac u Novom Gradu.

Hoće li itko od njih zaigrati na svojim stadionima u ovoj godini, iz Saveza nema odgovora. No, za njih radovi ionako idu "planiranom dinamikom".

Kopirati
Drag cursor here to close