Brooks u rosteru Bournemoutha

Poraz Liverpoola, Salah zapucao penal

Današnja utakmica će ostati upamćena i po velikom povratku Davida Brooksa. Koji je dobio svoju najvažniju utakmicu, onu životnu. Brooksu je dijagnosticiran kancer 2021. godine.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2023. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prošlom kolu su razbili Manchester United, u ovom su poraženi danas od momčadi koja se bori za opstanak, Bournemoutha.
Međutim, to je engleski nogomet. Za svaki bod se mora dati maksimum, bez obzira tko je na drugoj strani terena. Slaba utjeha
je navijačima Liverpoola podatak da su Redsi imali 15 udaraca prema vratima Bournemoutha od čega ih je šest završilo u okviru, osam kornera, daleko veći posjed, ali gol nisu postigli.

Zato jesu domaći i to u 28. minuti. Ouattara je ubacio nakon prodora loptu, Virgil van Dijk je slabo reagirao, što je kaznio Philip Billing. Najbolju priliku za Liverpool propustio je čovjek koji na svom kontu ima 129 postignutih golova u Premiershipu, Mohamed Salah. Egipćanin je zapucao penal. Ovom pobjedom Bournemouth je skočio na 16. mjesto s 24 boda, dva više od 18. Leeds Uniteda i 19. Evertona koji se nalaze u zoni ispadanja. Liverpool je ostao peti s 42 boda, tri manje od četvrtog Tottenhama.

Današnja utakmica će ostati upamćena i po velikom povratku Davida Brooksa. Koji je dobio svoju najvažniju utakmicu, onu životnu.
Brooksu je dijagnosticiran kancer 2021. godine. U pitanju je drugi stadij Hodgkinovog limfoma, nakon čega je podvrgnut terapijama i liječenju. Na kraju je već prije početka ove sezone Brooks dobio dozvolu da se ponovo vrati nogometu, ali je tek danas prvi put bio na klupi svoje momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close