Poraz Bayera, preokret Hoffenheima

Hoffenheim je gubio kod kuće od Bochuma 2:0, da bi na kraju slavio 3:2. Zoller je s dva gola doveo goste u vodstvo, da bi već u 23. bilo 2:2 nakon što su zabijali Baumgartner i Kabak. Kramarić je u 59. minuti imao priliku dovesti domaćine u vodstvo,
Sport / Nogomet | 13. 08. 2022. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drugom kolu Bundeslige za iznenađenje se pobrinuo Augusburg koji je slavio u Leverkusenu. Prvi put nakon 23 utakmice. Fredrik Jensen je nakon lijepe kombinacije osigurao početnu prednost gostima. Dvije minute prije odlaska na odmor Charles Aranguiz je vratio "Apotekare" u život. Međutim, osam minuta prije kraja tri boda prije kraja Andre Hahn postiže gol za trijumf gostiju. Utakmicu Bayera i Augsburga je obilježila i neugodna ozljeda Aminea Adlija.

Hertha i Eintracht su odigrali 1:1, domaćin je poveo već u 3. minuti golom Serdara, da bi u 48. nakon greške Uremovića pogodio Kamada.

Hoffenheim je gubio kod kuće od Bochuma 2:0, da bi na kraju slavio 3:2. Zoller je s dva gola doveo goste u vodstvo, da bi već u 23. bilo 2:2 nakon što su zabijali Baumgartner i Kabak. Kramarić je u 59. minuti imao priliku dovesti domaćine u vodstvo, ali je promašio penal. Ipak, domaćinu tri boda donosi Dabbur u 88. minuti.

Leipzig ni u drugoj utakmici na početku nove sezone Bundeslige nije slavio, na Red Bull Areni odigrali su 2:2 protiv Kölna.Werner se na najbolji mogući način vratio u Bundesligu nakon dvije godine, golom za 1:0 Leipziga u 36. minuti, da bi Dietz izjednačio u 40. minuti. Domaćin je u 45. ostao s igračem manje nakon crvenog Szoboszlaija. No, i s igračem manje Leipzig stiže do novog vodstva, u 56. minuti, kada na asistenciju Olma pogađa Nkunku. Ipak, goste je poraza autogolom u 72. minuti spasio Gvardiol, koji je na teren ušao na početku nastavka.

U duelu Werdera i Stuttgarta, domaćin prvi stiže do prednosti preko Fullkruga već u četvrtoj minuti, ali do poluvremena Endo izjednačava. Sosa ulazi u 60., a 17 minuta kasnije pada i drugi gol kojim Silas preokreće susret. No, Burke se duboko u nadoknadi našao na pravom mjestu za 2:2.

Kopirati
Drag cursor here to close