Marin Ljubičić

Mladi Hajdukov igrač ispisao povijest austrijske Bundeslige

U dresu LASK-a iz Linza ispisao je Marin Ljubičić povijest austrijske Bundeslige. Naime, on je prvi igrač koji je zabio gol u svoja prva tri ligaška susreta.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2022. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Ljubičić nakon odlaska iz Hajduka pokazuje kako se na njega može računati. U dresu LASK-a iz Linza ispisao je povijest austrijske Bundeslige.

Naime, on je prvi igrač koji je zabio gol u prva tri ligaška susreta. Zabio je u subotu nove golove u dresu austrijske momčadi.

Ljubičić je zabio u prvoj minuti na asistenciju Goigingera koji je sedam minuta kasnije zabio za 2:0. Ljubičić nije tu stao pa je u 20. minuti zabio za 3:0. U 38. minuti Ljubičić je zabio i za 4:0, a u 58. za 5:1.

Trener Didi Kühbauer ga je dvije minute poslije povukao iz igre.

LASK je ovom pobjedom izbio na čelo ljestvice austrijske Bundeslige sa sedam bodova iz prva tri nastupa. Momčad iz Linza je u prva tri nastupa postigla devet pogodaka (9-3), a šest puta je strijelac bio 20-godišnji Marin Ljubičić, koji je zatresao mrežu u sve tri utakmice, piše Sport Klub.

Luka Sučić je odigrao cijelu utakmicu, a Roko Šimić je ušao umjesto Slovenca Benjamina Šeška u 75. minuti dvoboja 3. kola austrijskog nogometnog prvenstva, u kojem je austrijski prvak Salzburg pobijedio sa 2:0 na gostovanju kod Hartberga.

Pogotke za goste postigli su Brazilac Fernando u 50. minuti i Argentinac Nicolas Capaldo u 61. minuti.

Slazburg je sa šest bodova iz tri nastupa trenutačno na drugom mjestu s bodom zaostatka za vodećim LASK-om.

Kopirati
Drag cursor here to close