Još dvije utakmice Bundeslige

Köln siguran, RB Leipzigu bod

Navijači Schalkea su ostali razočarani izdanjem svoje momčadi u prvoj povratničkoj utakmici. Tek mi donekle može biti utjeha činjenica da je Schalke od 35.minute igrao s čovjeko manje nakon isključenja Drexlera.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2022. u 20:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrana su još dva susreta prvog kola Bundeslige, ambiciozni RB Leipzig je osvojio samo bod dok je Köln sredio Schalke 3:1.

Na Mercedes-Benz Areni za goste je sve krenulo onako kako su planirali. Igrala se osma minuta, kombinacija Danija Olma i Nkunkuua rezultirala je rutinskim golom ovog drugog. Stuttgart se vratio u igru do poluvremena.Odličan dupli pas odigrali su Ahamada i Kalajdžić, a prvospomenuti je udarcem s ruba 16 metara izjednačio.

Navijači Schalkea su ostali razočarani izdanjem svoje momčadi u prvoj povratničkoj utakmici. Tek mi donekle može biti utjeha činjenica da je Schalke od 35.minute igrao s čovjeko manje nakon isključenja Drexlera. Domaćin je igrača više naplatio u nastavku susreta. Za prvi se pobrinuo Killian u 49.minuti, drugi je dijelo Kainza 13 minuta kasnije.

Bulter je smanjio u 76.minuti, međutim nada gostiju je trajala tek četiri minute. stariji brat Roberta Ljubičića, Dejan, zabija za konačnih 3:1

Kopirati
Drag cursor here to close