Na kraju je ipak isključen

VIDEO I Pomračenje uma Andyja Carrolla, Eriksen na štakama

Carroll je u 65. minuti utakmice FA Kupa na Old Traffordu divljački startao na danskog igrača koji je završio utakmicu, sudar Darren nije pokazao za taj prekršaj niti žuti karton. Eriksenu je stradao gležanj, stadion je napustio na štakama.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2023. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste zaboravili Andyja Carrolla, on je još uvijek tu. Nosi dres engleskog drugoligaša Reading, a u subotu je bio u centru pažnje.
Na utakmici četvrtog kola FA Cupa, protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. Ono što je uradio na ovoj utakmici Carroll na ovoj utakmici se može jednostavno okarakterizirati kao recimo pomračenje uma. Čovjek je od početka utakmice "tražio žrtvu" i na kraju je ceh platio Christian Eriksen.

Carroll je u 65. minuti utakmice FA Kupa na Old Traffordu divljački startao na danskog igrača koji je završio utakmicu, sudar Darren nije pokazao za taj prekršaj niti žuti karton. Eriksenu je stradao gležanj, stadion je napustio na štakama, a više informacija o težini ozljede bit će poznato nakon današnjeg liječničkog pregleda. Međutim, Carroll se nije smirio, nastavio je u svom ritmu.

Prvo je u 60.minuti zaradio žuti karton, za prekršaj koji je napravio skoro u autu, pet minuta kasnije je startao na Casemira, pa je napokon isključen. Zašto se Carroll ponašao ovako na Old Traffordu, samo on zna. Podsjećamo, engleski napadač je obilježio svoju karijeru velikim transferom kada je prešao iz Newcastlea u Liverpool za čak 41 milijun eura.

Video: Caroll na Old Traffordu 
Kopirati
Drag cursor here to close