Nakon dvije sigurne pobjede

Eriksen: Tužni smo što nema Ronalda, ali sustav sada funkcionira

"U nekim utakmicama smo previše griješili, ali mislim da smo se od tada posložili te da gradimo pravu momčad. Osjeti se to u grupi, osjećamo da sustav funkcionira, a to je nešto u što morate vjerovati i mislim da to i radimo", tvrdi Danac.
Sport / Nogomet | 29. 12. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United je u nastavak sezone krenuo sa dvije vezane pobjede. Prvo protiv Burnleya 2:0 u Liga kupu, nakon toga i sigurnih 3:0 kontra Nottingham Forest u 17. kolu Premiershipa.

Zlobnici bi mogli reći kako sve izgleda puno bolje kako nema Cristiana Ronalda, iako realno nisu daleko. Jedan od onih koji je pričao o Ronaldu je iskusni Christian Eriksen. Danac je uz dosta respekta govorio o Portugalcu, ali čini se kako je ipak istakao jednu važnu stvar. Da je atmosfera u svlačionici poprilično drugačija.

"Prije svega moram reći kako smo svi tužni što Cristiano Ronaldo nije više dio kluba - njegova ostavština u ovom klubu je nešto posebno. Jako sam sretan što sam imao priliku igrati s njim u mojoj karijeri. Sada smo u dobroj situaciji. Početak sezone je bio dosta drukčiji i teži za nas. U nekim utakmicama smo previše griješili, ali mislim da smo se od tada posložili te da gradimo pravu momčad. Osjeti se to u grupi, osjećamo da sustav funkcionira, a to je nešto u što morate vjerovati i mislim da to i radimo. Atmosfera je dobra, puno igrača se vratilo sa Svjetskog prvenstva i uklopilo u momčad, a definitivno pomaže i pobjeđivanje u utakmicama", zaključio je Eriksen.

Kopirati
Drag cursor here to close