Primera

Poklon Bon(o): Real slavio u Sevilli autogolom domaćeg vratara

U derbiju 11. kola Primere Real Madrid je sretno slavio kod Seville s 1:0 autogolom domaćeg vratara Bona u 55. minuti.
Sport / Nogomet | 05. 12. 2020. u 19:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid | Twitter / U srazu između Modrića i Rakitića kapetan Luka bio je uspješniji

Najgledanija i najišekivanija utakmica ovog kola u španjolskoj La Ligi svakako je bila ona između Seville i Real Madrida.

Iako konačan rezultat to ne sugerira, prikazana je vrlo dobra utakmica, ali je Real bio taj koji je sretno i spretno slavio, a mora se kazati - i zasluženo.

Jedini pogodak na utakmici pao je u 55. minuti, a da gostima ovo bude jadan lijep subotnji dan, pobrinuo se domaći čuvar mreže Bono koji je postigao autogol.

Benzema je osvojio loptu na sredini i lijepim dubinskim pasom pronašao Mendyja na lijevoj strani. Francuz šalje brz prizeman ubačaj na peterac koji ide prema Viniciusu, Brazilac je išao na tu loptu, ali iako ju nije uspio odlučujuće usmjeriti prema golu Seville, dotaknuo je loptu taman toliko da omete golmana domaćeg sastava Bona koji, umjesto da bez većih problema pokupi loptu, reagira poprilično nespretno pa se tako lopta od njegovih ruku odbija u mrežu Seville - 0:1.

Do kraja utakmice gosti su bacili sve svoje karte u napad, išli su po pogodak izjednačenja, ali je veoma dobru utakmicu odradio Courtois koji je zaključao sve prilaze svojoj mreži.

Ukupno gledano, prvo poluvrijeme je prema prikazanoj igri pripalo gostima, drugo domaćinu, ali Real jeuzeo tri boda.

Luka Modrić je odradio svih 90 minuta za goste, a zaradio je i žuti karton, dok je Ivan Rakitić za domaćina bio na terenu do 64. minute.

Ranije je Levante svladao Getafe s 3:0, dok Atletico Madrid (protiv Valladolida) i Barcelona (pritiv Cadiza) svoje utakmice igraju kasnije

Real Madrid je sa 20 bodova sada treća momčad La Lige, dok je Sevilla ostala na petom mjestu s četiri boda manje od kraljevskog kluba.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close