Svršen čin?

Zidane neće opstati, poznata dva kandidata za nasljednika?

Španjolske novine navode dva imena kao dva favorita za klupu. Prvo je Mauricio Pochettino, slavni argentinski trener koji je bez posla još od 2019. kad je otišao s mjesta trenera Tottenhama, a drugo je Raul Gonzales.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2020. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon još jednog ponižavajućeg poraza, ovaj puta u Donjecku od Šahtara, Zinedine Zidane teško će dočekati drugu polusezonu na klupi Real Madrida.

Čini se kako je predsjedniku kluba Florentinu Perezu puna kapa, a utjecajna Marca već neko vrijeme ''razapinje'' Zidanea, pri čemu su najnoviji napisi posebno oštri.

S druge strane, Zidane poručuje:

„Ne mislim dati ostavku. Odigrali smo odlično poluvrijeme u Ukrajini, iako nismo zabili. Prolazili smo i ranije teška razdoblja, proći ćemo ga i sada.“

Španjolske novine navode dva imena kao dva favorita za klupu. Prvo je Mauricio Pochettino, slavni argentinski trener koji je bez posla još od 2019. kad je otišao s mjesta trenera Tottenhama.

Drugo moguće i poželjno rješenje je Raul Gonzales, klupska legenda i trener Real Madrid Castille.

Navodi se kako je Francuz dobio rok od dva tjedna da izvuče momčad iz rezultatske kaljuže, a odluka je dovedena prije još jednog sramotnog poraza od Šahtara, momčadi koja je u dvije utakmice s Borussijom Mönchengladbach primila čak deset golova.

Neposredno ranije izgubljena je domaća utakmica protiv Alavesa u prvenstvu, a klub očekuje teške utakmice sa Sevillom, M'gladbachom i Atletico Madridom.

One bi trebale konačno odrediti sudbinu Zidanea na klupi Los Blancosa, no ako je suditi po aktualnim 'izvedbama', ne piše mu se dobro...

Kopirati
Drag cursor here to close