Kolumbijac Perea poput Vlade Čapljića

Pokazao spolni organ protivniku

Perea je prilikom dolaska u živi zid odlučio omesti protivnika na orginalan način. Geisson je spustio hlačice i pokazao spolni organ izvođaču slobodnjaka na suprotnoj strani.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2022. u 01:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put da se događa na nogometnim terenima. Još tamo krajem 1986. godine, u studenom mjesecu na stadionu JNA igrali su Partizan i Vardar. Završilo je 2:2, utakmicu je obilježio do tada neviđeni ispad igrača Partizana, Vlade Čapljića.

U jednoj od verbalnih rasprava su se našli Vlado Čapljić i Toni Savevski. Iz njemu samo znanih razloga tada bivši igrač Željezničara je pokazao spolni organ uz osmjeh igraču Vardara.

To su, naravno, fotografi uspjeli uhvatiti pa smo imali veliki skandal. Pored Sportskih Novosti, tu je bio Tempo, sve dnevne novina, pa onda jedno vrijeme i "Sprint" koji je nemilu scenu stavio pod naslov "Argumenti iz – gaća"

Puno godina kasnije, slična stvar će se dogoditi na derbiju Zvezda - Partizan u okviru finala Kupa Srbije, akter je bio Marko Gobeljić. Sada nam slične slike dolaze iz Kolumbije.

Ovaj put je to bila utakmica kolumbijskog prvenstva Sante Fe - Jaguares, u glavnoj ulozi je defenzivac Sante Geisson Perea. Perea je prilikom dolaska u živi zid odlučio omesti protivnika na orginalan način.

Geisson je spustio hlačice i pokazao spolni organ izvođaču slobodnjaka na suprotnoj strani. Perea, nakon što je razotkrio svoja najintimnija područja na prepunom stadionu, uspio izbjeći kaznu tijekom utakmice, nije dobio niti žuti karton!

Kopirati
Drag cursor here to close