Momčad mu se bori za opstanak

Kolumbijac uvjeren u uspjeh, spreman odsjeći genitalije!

Mina je stigao u klub lipnja ove godine, a dao je obećanje za koje se svi nadaju da ga neće zaista ispuniti. Ostaje pitanje je li Mina mislio na narednu utakmicu koju njegov Real igra protiv Cluba Deportivo Oriento Petrolero koji je peti na tabeli...
Sport / Nogomet | 05. 10. 2022. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Santa Cruz je momčad koja drži trenutačno 15. mjesto u Primeri division, prvoj ligi Bolivije. Koja ima 16. klubova, što automatski upućuje na to, da se ovaj Real bori za opstanak. Nije bez šansi, jer Royal Pari, klub koji se nalazi ispred ima 18 bodova, a tu su još blizu Universitario San Francisco, te Independiente Petrolero koji imaju tri odnosno četiri boda više u Clausuri. Valjda zato je igrač Real Santa Cruza, Kolumbijac Kevin Mina dao prije svega "hrabru" izjavu.

"Ako izgubimo, odmah ću ga odsjeći", rekao je Mina aludirajući na genitalije.

Mina je stigao u klub lipnja ove godine, a dao je obećanje za koje se svi nadaju da ga neće zaista ispuniti. Ostaje pitanje je li Mina mislio na narednu utakmicu koju njegov Real igra protiv Cluba Deportivo Oriento Petrolero koji je peti na tabeli ili na možda opstanak za koji se bori njegova momčad.

Kopirati
Drag cursor here to close