Serie A

Jurićeva Verona u gostima sredila Atalantu; Juventusu samo bod

Ovom pobjedom Verona je preskočila Atalantu na ljestvici, sada je šesta sa 15 bodova, dok je Atalanta osma sa 14, koliko ima i sedmi Napoli.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2020. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, iznenađujuće su kao gosti u Bergamu svladali Atalantu s 2:0.

Nkaon što domaći nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika za pogodak, kazna ih je dostigla u posljednjih pola sata. Prvo je Veloso (62-11m) iskoristio kazneni udarac nakon prokršaja Toloija, da bi Zaccagni (83) pred kraj dvoboja iz protunapada potvrdio pobjedu Verone.

Ovom pobjedom Verona je preskočila Atalantu na ljestvici, sada je šesta sa 15 bodova, dok je Atalanta osma sa 14, koliko ima i sedmi Napoli.

I aktualni talijanski nogometni prvak Juventus kiksao je u 9. kolu Serie A odigravši samo 1:1 (1:1) na gostovanju kod novaka u ligi Beneventa.

Juventus je prilično podcjenjivački pristupio utakmici protiv Beneventa, pa je tako trener Andrea Pirlo procijenio kako u ovoj utakmici može odmoriti svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda, a na kraju mu se to podcjenjivanje osvetilo gubitkom dva boda.

Gosti iz Torina poveli su pogotkom Morate (21) na asistenciju Chiese, no pred sam odlazak na odmor Letizia (45+3) je pobjegao obrani Juventusa i poravnao na 1:1. U drugom poluvremenu Juventus je stvorio tek jednu pravu priliku za pogodak, no Morata je promašio "zicer" glavom s pet metara.

Peti Juventus sada ima 17 bodova, kao i četvrta Roma koja je odigrala utakmicu manje. Tri boda više i utakmicu manje ima vodeći Milan.

Inter je kao gost u Reggio Emiliji uvjerljivo slavio sa 3:0 (2:0) protiv Sassuola.

Susret je praktički bio riješen već u prvih 15-ak minuta nakon kojih je Inter već imao prednost od 2:0 golom Sancheza (4) i autogolom Chirichesa (14-ag), da bi konačni rezultat početkom nastavka postavio Gagliardini (60).   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close