Gori sve u Parizu

Pochettino uskoro odlazi, na klupu dolazi veliko iznenađenje?

Trener Pochettino nije uspio zadovoljiti standarde koje su mu postavili u upravi, unatoč osvojenoj Ligi, Parižani nisu napravili iskorak u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2022. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: TalkSport / Hoće li Mourinho na kraju ipak preuzeti PSG?

Svi relevantni francuski mediji, ali i uvijek pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano javljaju kako će Mauricio Pochettino uskoro postati bivši trener PSG-a. S njim bi trebao otići i sportski direktor Leonardo.

Nakon što je klub uspio zadržati najveću zvijezdu momčadi Kyliana Mbappea, mediji prenose kako se bogati vlasnici žele riješiti argentinskog stručnjaka na klupi. Pochettino nije uspio zadovoljiti standarde koje su mu postavili u upravi, unatoč osvojenoj Ligi, Parižani nisu napravili iskorak u Ligi prvaka.

Argentinac je u Pariz došao u siječnju 2021. godine, nakon što je zamijenio Thomasa Tuchela, a ostala mu je još jedna godina u ugovoru.

Otkaz bi trebao dobiti skupa sa sportskim direktorom Leonardom, čiji je odlazak najavljen odmah nakon što je Mbappe potpisao novi ugovor.

Kao novi sportski direktor bit će imenovan Luis Campos, jedan od najcjenjenijih sportskih direktora u Europi. Campos je ranije bio na čelu Monaca, a zatim i Lillea, s oba kluba je došao do naslova prvaka Francuske, a navodno je razlog njegova dolska, vrlo dobri odnosi sa Mbappéom.

Kao novo ime koje će voditi neke od najvećih svjetskih zvijezda spominje se karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho.

Dovođenje Portugalca, koji je ove sezone s Romom osvojio Konferencijsku ligu, moglo bi biti veliko iznenađenje s obzirom da je sam Mourinho nedavno izjavio kako ostaje u Romi.

Kopirati
Drag cursor here to close