Nakon što je ispisao povijest

Mourinho: Sada ostajem u Romi, nema sumnje

"Morali smo pisati povijest. Mi smo to napisali. Ostajem, nema sumnje.U Romi sam 11 mjeseci, čim sam stigao shvatio sam što to znači, svi su čekali ovo. Kao što sam rekao dečkima u svlačionici u Torinu, učinili smo što smo trebali" rekao je Mourinho.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji trofej je uzeo sa Manchester Unitedom 2017. godine, u finalu Europske lige. Sezone u Tottenhamu neće pamtiti po dobrom, baš kao što niti u Romi nije bilo onako kako je to navikao José Mourinho. Bilo je neugodnih poraza, kritika, činilo se kako priča o velikom treneru i osvojenim trofejima ide u povijest, a onda se otvorila mogućnost. Roma je došla do finala Konferencijske lige i osvojila prvi europski trofej, nakon 1961. godine.

"Ovo večeras nije bio posao, ovo je bila povijest. Morali smo pisati povijest. Mi smo to napisali. Ostajem, nema sumnje.U Romi sam 11 mjeseci, čim sam stigao shvatio sam što to znači, svi su čekali ovo. Kao što sam rekao dečkima u svlačionici u Torinu, učinili smo što smo trebali, kvalificirali smo se za Europsku ligu i odradili smo sjajan posao kroz čitavu sezonu. Sada ostajem, nema sumnje. Čak i ako se pojave neke glasine, samo želim ostati u Romi. Moramo razumjeti što naši vlasnici, koji su fantastični ljudi, žele učiniti sljedeće sezone, jer ovo je povijest, ali možemo izgraditi stvarno jak projekt s poštenim profesionalcima", govorio je kroz suze Mourinho.

Kopirati
Drag cursor here to close