Nema čovjek kad

Pochettino odbacio nagađanja o Unitedu, ostaje u PSG-u

"Mi smo u poslu u kojem uvijek postoje glasine, ali te stvari vas ne mogu omesti. Fokusirani smo na davanje sto posto za naš klub, tako sam sretan u PSG-u"
Sport / Nogomet | 24. 11. 2021. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Paris St. Germaina Mauricio Pochettino u utorak je odbio svaku raspravu o preuzmanju trenerskog posla u Manchester Unitedu i rekao da mu je jedini fokus na sadašnjem klubu, PSG-u.

Pochettino je u britanskim medijima ponovno doveden u vezu sa slavnim klubom s Old Trafforda nakon što je u nedjelju smijenjen Ole Gunnar Solskjaer.

Iako je priznao kratkoročnu prirodu modernog nogometa, Argentinac je rekao da mu je jedini fokus bio na PSG-u i utakmici skupine A Lige prvaka u srijedu na gostovanju kod Manchester Cityja.

"Mi smo u poslu u kojem uvijek postoje glasine, ali te stvari vas ne mogu omesti. Fokusirani smo na davanje sto posto za naš klub, tako sam sretan u PSG-u i fokusirani smo na postizanje što boljeg rezultata sutra", rekao je Pochettino na konferenciji za novinare, prenosi Hina.

PSG vodi s 11 bodova više od drugoplasiranog u Francuskoj, a pobjedom protiv Cityja izborio bi plasman u osminu finala Lige prvaka.

Klub je prošlog ljeta napravio velika ulaganja u momčad, potpisavši Lionela Messija i Sergia Ramosa, a Pochettino je rekao da sada nije vrijeme za odustajanje od projekta.

"Bio sam igrač PSG-a, volim klub i navijače i fantastično je vrijeme biti ovdje. Borimo se za ligu, borimo se za plasman u Ligu prvaka, moramo se fokusirati na to, to mi je prioritet i moja odgovornost", rekao je bivši trener Tottenhama.

Kopirati
Drag cursor here to close