Slab engleski, supruzi se ne ide

Zidane neće u Manchester United

Englezi su ga gurali u prvi plan i isticali njegovu odličnu suradnju s Cristianom Ronaldom u Real Madridu, no izgleda da od nove suradnje između njih dvojice, barem u Unitedu, neće biti ništa.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2021. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je legenda kluba rekli bi se kod nas, iako je zabio neke od najvažnijih golova u povijesti kluba, jednostavno na trenerskoj klupi stvari nisu išle kako se očekivalo. Poraz od Watforda je prelio čašu, Ole Gunnar Solskjaer je dobio otkaz.

Naravno, čelnici kluba su se odmah bacili u potragu za njegovim nasljednikom, počelo se špekulirati o novim imenima, naravno velikim jer United jeste veliki klub, ali je pitanje koliko će Glazeri i ostatak društva uspjeti u svojoj nakani. Jedan od trenera koji se spominju kao favoriti za ovaj posao je i Zinedine Zidane.

Englezi su ga gurali u prvi plan i isticali njegovu odličnu suradnju s Cristianom Ronaldom u Real Madridu, no izgleda da od nove suradnje između njih dvojice, barem u Unitedu, neće biti ništa. Navodno Zidane čeka mjesto izbornika reprezentacije Francuske, jer bi za godinu dana, nakon SP-a u Kataru, Didier Deschamps trebao napustiti kormilo reprezentacije.

I to za čelnike Manchester Uniteda ne predstavlja problem jer su bili spremni ponuditi ugovor u kojem su ugradili klauzulu koja Zidaneu jamči da može otići ako dobije priliku postati francuskim izbornikom. Iako zvuči kao ponuda iz snova, Zidane ih je glatko odbio.

Kao jedan od razloga je naveo da ne govori engleski jezik dovoljno dobro da bi se upuštao u posao u Engleskoj, a drugo, njegova supruga nikako ne želi živjeti u Manchesteru. Ta dva problema Englezi ipak neće moći premostiti.

Kopirati
Drag cursor here to close