Pripreme već u lipnju

Početkom lipnja kreće "operacija Europa"

Većina igrača Zrinjskog imat će samo deset dana odmora između dvaju sezona.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2022. u 15:44 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvajanje naslova prvaka Bosne i Hercegovine, sedmog u povijesti kluba, HŠK Zrinjski izborio je pravo nastupa u pretkolima Lige prvaka. Budući da će prvak BiH u akciju od prvih pretkola, a ona se igraju početkom srpnja, i Plemići će ranije u pripreme.

Ova sezona završit će 29. svibnja, a Zrinjski će zadnju utakmicu igrati kod Rudara u Prijedoru. Samo desetak dana kasnije počet će pripreme - za novu sezonu.

"Osmog lipnja ćemo napraviti prozivku, jer s obzirom da je 5. srpnja prvo pretkolo Lige prvaka to je krajnji rok kada možemo kreniti. Neki igrači će završiti ovu sezonu s utakmicom protiv Leotara (22. 5.), naravno oni koji to budu htjeli. Oni koji budu igrali u Prijedoru imat će točno 10 dana odmora", objasnio je trener Zrinjskog Sergej Jakirović, dodavši kako će se njegova momčad za Europu spremati izvan Hercegovine.

"Plan je da 10 dana provedemo negdje vani, od 12. do 22. lipnja. Imamo dvije opcije, u Hrvatskoj ili Sloveniji, vidjet ćemo od toga kakve budu ponude. Tamo bi igrali tri utakmice, a kada se vratimo još dvije, da budemo u optimalnoj formi do Europe", zaključio je Sergej Jakirović.

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close