Užas na Elland Roadu

Pobjeda Redsa ostala u sjeni stravične ozljede mladog Elliota

Došlo je do vrlo teške ozljede mladog 18-godišnjeg veznjaka Elliotta kojemu je stradao gležanj nakon starta Stuijka. Svi u Elliottovoj blizini odmah su se uhvatili za glavu, nesretnom mladiću je nekoliko minuta ukazivana pomoć.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Harvey Elliott (FC Liverpool)

Nogometaši Liverpoola slavili su u nedjelju 3:0 protiv Leedsa u gostima s igračem više u 4. kolu Premier lige, ali više od uvjerljive predstave Redsa pamtit će se brutalan start braniča domaćih Pascala Strujika na Harveyu Elilotu.

Liverpoolovom talentu pukla je noga, a branič Leedsa u 60. minuti napustio je teren zbog brutalnog starta. Cijela situacija bila je toliko traumatična da režiser nije u prijenosu želio pustiti krikove mladog igrača Redsa.

Svoju bolju igru u prvom poluvremenu Liverpool je materijalizirao golom Salaha (20) koji je s pet metara u mrežu proslijedio prizemni ubačaj Alexander-Arnolda.

Nakon što je Fabinho (50) početkom nastavka iz gužve nakon kornera povisio na 2-0 pitanje pobjednika bilo je riješeno, no nekoliko minuta potom došlo je do vrlo teške ozljede mladog 18-godišnjeg veznjaka Elliotta kojemu je stradao gležanj nakon starta Stuijka.

Svi u Elliottovoj blizini odmah su se uhvatili za glavu, nesretnom mladiću je nekoliko minuta ukazivana pomoć na terenu prije no što je iznesen.

Sudac je Stuijku zbog težine Elliottove ozljede, a ne zbog grubog starta, pokazao crveni karton.

Do kraja utakmice Mane (90+2) je u sudačkoj nadoknadi postigao i treći gol.

Liverpool se ovom pobjedom pridružio Manchester Unitedu i Chelseaju na vrhu ljestvice sa 10 bodova, dok je Leeds 17. s dva boda.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 

Rezultati:

Subota

Brentford - Brighton 0:1
Watford - Wolverhampton 0:2
Southampton - West Ham 0:0
Arsenal - Norwich 1:0
Leicester - Manchester City 0:1
Manchester United - Newcastle 4:1
Chelsea - Aston Villa 3:0

Nedjelja

Leeds United - Liverpool 0:3

Kopirati
Drag cursor here to close