Uzeli sef i pobjegli

Pljačkaši napali i pretukli Aubameyanga u njegovoj kući

Španjolski El Pais piše kako su lopovi u kuću ušli kroz vrt, a oružjem su zastrašivali nogometaša i suprugu. Kako tvrde svjedoci, pljačkaši su pobjegli u u bijelom Audiju A3.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2022. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenose mediji u Španjolskoj, napadač Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang u ponedjeljak ujutro je pretučen u vlastitom domu.

Prema navodima, četvorica lopova upala su u vilu zvijezde Barcelone, a unutra su bili igrač i njegova supruga. Lopovi su pretukli Aubameyanga i ukrali sef.

Pljačka i napad su se dogodili oko jedan sat ujutro, kada su nogometaš i njegova rodbina bili kod kuće. Španjolski El Pais piše kako su lopovi u kuću ušli kroz vrt, a oružjem su zastrašivali nogometaša i suprugu. Kako tvrde svjedoci, pljačkaši su pobjegli u u bijelom Audiju A3. Policiju je pozvala Aubameyangova supruga Alysha Behague.

Ovo nije prvi ovakav slučaj kada su u pitanju igrači Barcelone. Prije Aubameyanga na udaru su bili Jordi Alba, Piqué, Semedo. Policija je naravno uzela izjave od Aubameyanga, suprugu, ostalih koji su tu bili u kući i pokušavaju locirati napadače.

Bivši napadač Arsenala doveden je u Kataloniju kao veliko pojačanje, no nije puno toga pridonio igri Barcelone. Kako je tvrdio Fabrizio Romano, napadač Barce je sve dogovorio sa Chelseajem, a njegov odlazak se očekivao prije kraja prijelaznog roka koji uskoro završava.

Još se ne zna hoće se eventualni napad na njega utjecati na transfer, no Chelsea je baš jako zagrizao, a želi ga i Thomas Tuchel.

Kopirati
Drag cursor here to close