Želje su jedno, a život je drugo

Aubameyang neće moći ispuniti svoje obećanje djedu

Novi napadač Barcelone Pierre Emerick Aubameyang, čiji je djed bio iz Avile kraj Madrida, obećao mu je na samrti kako će jednog dana igrati u Real Madridu.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2022. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donedavni napadač Arsenala Pierre Emerick Aubameyang u završnici zimskog prijelaznog roka potpisao je za Barcelonu i tim parafom praktično prekršio obećanje koje je dao pokojnom djedu na samrti.

Prije nešto više od pola desetljeća, dok je nosio dres dortmundske Borussije u intervju je otkrio kako je djedu na smrtnoj postelji obećao kako će jednog dana igrati za Real Madrid. Ali, život piše čudne priče pa je tako umjesto za Kraljevski klub, Auba potpisao za njegovog velikog rivala.

Njegov djed umro je 2013. godine i bio je iz Avile, selo u brdima 100-injak kilometara sjeverozapadno od španjolske prijestolnice u kojem su, jasno, svi navijači Kraljevskog kluba.

"Neće biti lako to ostvariti, ali često mislim na to, čak svoje golove slavim saltom unaprijed u čast legendarnog Huga Sancheza“, rekao je Aubameyang 2016. pa izgleda "na to“ zaboravio dok je potpisivao ugovor s Barcelonom.

Stavio je svoj potpis na trogodišnji ugovor s katalonskim gigantom po modelu dvije godine plus jedna, a može otići i ranije, bude li netko za njega ponudi0 100 milijuna eura, koliko piše u otkupnoj klauzuli.

Kopirati
Drag cursor here to close