Ponovo na istom mjestu

Plemići doputovali u Bratislavu

Kapetan Nemanja Bilbija vjeruje da Zrinjski može iznenaditi i pobijediti u Bratislavi. Smatra da rezultat prve utakmice igrane prije osam dana u Mostaru nije realan.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2023. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Avionom iz Mostara, ekspedicija Zrinjskog je otputovala za Bratislavu, gdje se sutra igra revanš utakmica drugog pretkola Lige prvaka. Slovan je u Mostaru slavio minimalno, u međuvremenu je odradio i jednu utakmicu u prvenstvu, dok je Zrinjski odgodio duel protiv Posušja. Velikih nepoznanica nema, protivnici se izuzetno dobro poznaju. Uostalom drugu sezone se sastaju u Europi.

"Prvu utakmicu smo izgubili na način na koji smo izgubili. Ne treba dalje elaborirati tu priču. Možemo igrati s njima. To je bilo evidentno i na prvoj utakmici. Stvari smo imali pod kontrolom. U zaostatku jesmo, ali rezultat je aktivan. Oni imaju laganu prednost. Ako zabijemo gol, onda je sve otvoreno. Ono što je jasno – ako mislimo proći, a mislimo – moramo pobijediti", rekao je pred polazak u Slovačku trener Krunoslav Rendulić.

Kapetan Nemanja Bilbija vjeruje da Zrinjski može iznenaditi i pobijediti u Bratislavi. Smatra da rezultat prve utakmice igrane prije osam dana u Mostaru nije realan.

"U najmanju ruku trebalo je biti neriješeno i da danas idemo s tim rezultatom. Primili smo gol iz prekida. To je kvaliteta Slovana. Bit će teško, ali ne predajemo se. Danas idemo tamo da ponovo osjetimo Bratislavu i da odigramo dobru utakmicu", ističe Bilbija.

Igrače i stručni stožer bh. prvaka ohrabruje činjenica da je dolazak u Bratislavu najavio veliki broj navijača.

"Naravno, oni će biti u elementu kao i do sada. Dat će maksimalnu potporu momčadi. Maksimalan vjetar u leđa, a na nama je da tu pozitivnu energiju iskoristimo, pokušamo pobijediti i proći u naredno kolo", rekao je Rendulić.

"I na još daljim putovanjima imali smo podršku. Tko god dođe – hvala mu i to će nam puno značiti“, naveo je Bilbija.

Marin Magdić jedini je igrač u rosteru Zrinjskog koji neće konkurirati za utakmicu u Bratislavi, a razlog je ozljeda. Problemi koje je prije sedam dana imao kapetan Bilbija sada su čini se stvar prošlosti i on bi trebao biti spreman za meč. Koji se igra sutra s početkom od 20 sati i 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close