Prvo poluvrijeme

Rendulić: Napravili smo jednu pogrešku i skupo je platili

Šef struke Zrinjskog Krunoslav Rendulić kaže da je rezultat (0:1) i dalje aktivan i poručuje kako Plemići idu u Bratislavu pobijediti.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2023. u 00:14 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Krunoslav Rendulić nije izgledao previše tužan nakon poraza (0:1) njegove momčadi od Slovana iz Bratislave. Plemići su u većem dijelu utakmice nadigrali svog protivnika i to mu daje nadu da može do preokreta u Slovačkoj.

"Po prikazanim ničim nismo zaslužili izgubiti, ali nismo uspjeli spriječiti jedan centaršut i to je bilo to. Dalo bi se pričati o tome što je prethodilo centaršutu, ali gol je priznat i s tim se moramo pomiriti", kazao je Rendulić na konferenciji poslije utakmice.

Osim što je Zuberu postigao pogodak iz mogućeg prekršaja, čak je i prekršaj za Slovan došao nakon što je sudac pogrešno dosudio aut gostima.

"Sudac je pogriješio, jer je bio naš aut, ali morali smo reagirati pametnije i da smo bili malo pametniji ne bi došlo do te situacije. Napravili smo pogrešku i skupo je platili", dodao je Rendulić.

Igračima, kaže, nema što zamjeriti.

"Izmjenama smo osvježili ekipu i imali smo Slovan na konopcima, ali nismo zabili gol i kada ne zabiješ onda se desi kazna. Ali nema očajavanja, pokazali smo da možemo i rezultat je još aktivan. Idemo pokušati pobijediti i proći dalje".

Navijači su njegovoj momčadi dali veliku podršku na kraju, pokazavši da im vjeruju da mogu proći.

"Navijači su u pravu. Potpora je bila izuzetna, pokazali su da vjeruju ekipi i idemo otvorenog garda u Bratislavu". 

Foto: Bljesak.info / Zrinjski-Slovan

Rendulić je iznenadio mnoge ostavivši Nemanju Bilbiju na klupi, ali tek uoči početka doznalo se da je Bilbija ozlijeđen i da je zato ostao izvan prvih 11.

"Zbog napuknuća rebra bio je upitan i da uđe u igru. Bili smo prisiljeni riskirati i zato je ušao. Do uzvrata će imati više vremena za oporavak i nadajmo se da će u boljem stanju dočekati utakmicu", zaključio je Rendulić.  

Kopirati
Drag cursor here to close