Zadnju riječ daje UEFA

Povećava se kapacitet stadiona HŠK Zrinjski - Krenuli radovi na zapadnoj tribini

Trenutno se radi na premještanju stolica na gornji dio zapadne tribine iznad "A" sektora, a kako neslužbeno doznajemo, uskoro kreće montiranje brojača i WC-ova.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2023. u 13:22 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski u ponedjeljak je krenuo s radovima na gornjem dijelu zapadne tribine kako bi povećali kapacitet stadiona za naredne utakmice.

Trenutno se radi na premještanju stolica na gornji dio zapadne tribine iznad "A" sektora, a kako neslužbeno doznajemo, uskoro kreće montiranje brojača i WC-ova kako bi se ispunili zahtjevi za odobrenje i dijela gornje tribine stadiona.

Foto: Bljesak.info / Radovi na gornjem dijelu zapadne tribine stadiona HŠK Zrinjski

Podsjetimo, u prethodne dvije europske utakmice (Urartu, Slovan), mnogi navijači mostarskog kluba ostali su razočarani jer nisu uspjeli doći do karte, a stadion je u obje utakmice bio rasprodan u rekordnom vremenu.

Mostarci se nadaju kako će UEFA progledati kroz prste te odobriti dolazak navijača na gornji dio zapadne tribine na koju po procjenama može stati dodatnih 1500-2000 navijača.

Foto: Bljesak.info / Radovi na gornjem dijelu zapadne tribine stadiona HŠK Zrinjski

Također, podsjećamo, HŠK Zrinjski nastavlja svoj europski put u utorak gdje će se susresti sa starim poznanikom, Slovanom iz Bratislave, te u Bratislavi pokušati dostići zaostatak od jednog gola iz prve utakmice.

Utakmica se igra od 20:30, a "Plemići" će u Bratislavi imati veliku podršku Ultrasa.

Kopirati
Drag cursor here to close