Titula u skromnim uvjetima

Pioniri Mostara osvojili naslov prvaka

Tako je NK Mostar još jednom potvrdio da se u skromnim uvjetima, bez velikog novca može napraviti jako puno a veliki zasluge pripadaju treneru, mladim igračima, ali i roditeljima koji tu bili uvijek spremni pomoći ovom klubu.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2023. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pioniri NK Mostar završili su posao kolo prije krije. Iako su trebali za naslov prvaka dva boda iz dvije utakmice, mladi igrači trenera Seje Repca su posao završili već u prvoj utakmici u kojoj su to mogli. Precizniji da budemo, ono što je trebalo da naprave su uradili već u prvom poluvremenu susreta protiv Brotnja.

Nakon prvog dijela pioniri Brotnja su vodili 4:0, na kraju je završilo uvjerljivih 5:0. Strijelci za NK Mostar bili su Arapović 2, Drinovac, Markić i Pehar. Tako je NK Mostar još jednom potvrdio da se u skromnim uvjetima, bez velikog novca može napraviti jako puno a veliki zasluge pripadaju treneru, mladim igračima, ali i roditeljima koji tu bili uvijek spremni pomoći ovom klubu. 

Nakon 21. odigranog kola pioniri NK Mostar osvojili su 56 bodova, uz samo jedan poraz. Ostvarili su 18 pobjeda te su dva puta remizirali. Još je impozantnija gol razlika, jer su primili samo osam golova (66:8). Iza sebe su ostavili ekipe GOŠK-a, Kruševa, Veleža, Neuma.Medalje i pehare nogometašima Mostara uručio je dopredsjednik NS HNŽ Samir Ćemalović.

"Hvala momcima, hvala svima koji su bili uz nas cijelo ovo vrijeme, koji su nas pomagali na različite načine. Naravno da najveće zasluge pripadaju mladim igračima koji su od prvog kola igrali sjajno i na kraju zasluženo osvojili ovaj naslov", rekao je nakon utakmice trener Sejo Rebac.

Kopirati
Drag cursor here to close