Protivnik je Brotnjo

Pioniri Mostara danas ovjeravaju naslov prvaka

"Radimo planski i sistemski i eto napokon počinjemo ubirati plodove našeg rada. Stvarno su ovi momci sjajni, imamo dobru ekipu s nekoliko odličnih pojedinaca, ali opet svega je taj timski duh najvažniji", dodaje Rebac.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2023. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna titula bi danas mogla završiti u Mostaru. Mladi pioniri NK Mostar imaju u svojim rukama teniskim rječnikom rečeno prvu meč loptu. U posljednja dva kola moraju osvojiti dva boda kako bi osigurali naslov prvaka Hercegovačko-neretvanske županije.

Od prvog kola veliku borbu za prvo mjesto su vodili pioniri Mostara i GOŠK-a, na kraju je kako je to možda i najbolje, sve odlučeno u međusobnom duelu. Pioniri Mostara (godište 2008/09) su slavili 2:0 i tako po svemu sudeći iz utrke izbacili direktnog konkurenta.

"U srijedu smo ostvarili mislim presudnu pobjedu, sada u dva preostala susreta moramo osvojiti dva boda i vjerujem da ćemo sve dileme riješiti danas protiv Brotnja u Međugorju. To bi bila velika nagrada za sve ove mlade igrače, njihova odricanja, trud, ali bi sigurno bila i kruna moje trenerske karijere", reći će Sejo Rebac, prepoznatljivo ime u mostarskim nogometnim krugovima. Čovjek koji je već duže vremena vezan upravo za ekipu NK Mostara.

"Radimo planski i sistemski i eto napokon počinjemo ubirati plodove našeg rada. Stvarno su ovi momci sjajni, imamo dobru ekipu s nekoliko odličnih pojedinaca, ali opet svega je taj timski duh najvažniji", dodaje Rebac. 

Ekipa Mostara pod svih terena u samom gradu svoje utakmice kao domaćin igra u Međugorju, jednim dijelom u sezoni koristi teren u Raštanima, dobrim dijelom treniraju na terenima za mali nogomet u Areni i Kantarevcu, što ovom rezultatu daje opet posebnu težinu.

"Nemamo nikakvu pomoć, uglavnom se priča svodi na nas entuzijaste u klubu, roditelje koji tu pomažu, od grada nemamo nikakve pomoći. Treniramo u zimskom periodu na terenima za mali nogomet, kada nam vremenski uvjeti dozvole onda smo na igralištu u Raštanima, zato smo još nekako ponosniji na ovo što smo napravili, ovo je za nas veliki uspjeh. Igramo dobro od početka sezone i vjerujem da ćemo danas potvrditi da smo najbolji", kaže na kraju trener Rebac.

Utakmica NK Mostar - HNK Brotnjo se igra u Međugorju s početkom u 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close