Fortuna

Mostar bogatiji za još jedan nogometni klub

Univerzalna škola sporta Fortuna je novi sudionik Kantonalne lige NS HNK/Ž
Sport / Nogomet | 31. 08. 2022. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svoje postojanje na sportskoj sceni u Mostaru od ove natjecateljske sezone počinje Univerzalna škola sporta "Fortuna" Mostar.

Fortunu prvi izazov očekuje već početkom rujna kada kreće Kantonalna liga Pionira i Predpionira NS HNK/Ž.

U prvoj ovosezonskoj utakmici UŠS Fortuna odmjerit će snage protiv ekipe NK Cim.

"Univerzalna škola sporta Fortuna postoji već sedam godina, a do danas smo ostvarili mnoge međunarodne suradnje te smo sudjelovanjem  na mnogobrojnim međunarodnim turnirima ostvarili zapažene rezultate. Surađujemo i sa brojnim klubovima u Bosni i Hercegovini. Oduvijek težimo boljem, trudimo se napredovati I kontinuirano raditi te je osnivanje nogometnog kluba logičan slijed događaja" rekao je Elvis Ćorić, predsjednik Univerzalne škole sporta “Fortuna”.

"Fortuna će se natjecati u kategorijama predpionira, pionira i seniora. Naš cilj je da se što više djece bavi sportom, da se zadrže u sportu i da postanu formirane zdrave ličnosti, a vjerujem da smo na dobrom putu" ističe Ćorić.

"U Univerzalnoj školi sporta Fortuna vlada obiteljska, prijatna atmosfera, a pokazatelj toga su rezultati koje je Fortuna ostvarila do sad kao i veliki broj zadovoljne djece i roditelja. Omasovljenje omladinskog pogona je još jedan korak naprijed", rekao je Sanel Tiro.

Univerzalna škola sporta “Fortuna" osnovana je 2015.godine i danas ima 170 članova. Osnovali su je nogometni radnici, Mostarci Elvis Ćorić i Mustafa Kodro.

Zasigurno ovo je jedna pozitivna sportska priča i od velikog značaja za grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close