Od 3:0 do drame

Petrović: Ovo je najstresnija utakmica koju smo odigrali

Zrinjski je slavio u derbiju protiv Sarajeva s 4:3 i tako ostao utrci za naslov s Borcem.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2024. u 22:53 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Zrinjski se je doveo u situaciju da nakon furioznog otvaranja i vodstva 3:0 mora spašavati pobjedu, jer se Sarajevo vratilo na 4:3 i čak na kraju moglo do boda.

“Jako teška utakmica, dobar protivnik, kvalitetan, kao što smo znali prije utakmice. Važno je da smo pobijedili, ostali smo u utrci za naslov. Ne znamo hoćemo li izdržati, jer sve je manji broj utakmica", govorio je poslije utakmice za Arenu Sport Željko Petrović priznavši da je strepio do kraja.

"Mislim da je ovo naša najstresnija ili najgora utakmica koju smo dosad odigrali. Bespotrebno, vodiš 3:0, minut do poluvremena, treba da to privedeš kraju na talijanski način. Sarajevo je stvarno kvalitetna ekipa, ne znam je li bio spektakl, ali sretni smo da smo pobijedili utakmicu”, dodao je Petrović.

Njegov kolega s druge strane Simon Rožman žali zbog lošeg ulaska u utakmicu, jer je moglo biti sve drugačije. 

"Teško je naći riječi, mi imamo tri zicera i onda bude 3:0 za njih u prva tri udarca na golu. Kako god držali smo karakter, držali smo moral, i čak mislim da ovo je bio čisti penal na kraju, te bi preokrenuo utakmicu u drugom smjeru. Praktički sve što su puknuli ušlo je u gol, a onda smo se vratili. Za gledatelje sigurno dobra utakmica, ali što se tiče nas jako loš ulazak, i sve su nas kaznili što su pucali, a mi nismo iskoristili sve što smo pripremili", rekao je Rožman.

 

Kopirati
Drag cursor here to close