Finale Kupa BiH

Petrović: Ovi momci su zaslužili da nose pehar u Mostar

Borac i Zrinjski igraju uzvrat finala Kupa Bosne i Hercegovine i u četvrtak navečer doznat ćemo hoće li Borac osvojiti dvostruku krunu
Sport / Nogomet | 22. 05. 2024. u 14:02 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak se u Banja Luci podignuo trofej za naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a u četvrtak će još jedan.

Borac i Zrinjski igraju uzvrat finala Kupa Bosne i Hercegovine i u četvrtak navečer doznat ćemo hoće li Borac osvojiti dvostruku krunu ili će Zrinjski postati prvi klub nakon 12 godina koji će obraniti naslov.

"Sve je spremno za spektakl, stadion će biti ispunjen, a igraju dvije najbolje momčadi u državi. Imamo 1:0 iz prve utakmice, ali trebamo hrabro odigrati, da na stol stavimo ono što ne mogu ovdje izgovoriti", rekao je trener Zrinjskog Željko Petrović kazavši kako bi osvajanje naslova bila kruna sezone Zrinjskog.

"Imali smo fenomenalnu sezonu, igrali skupinu Konferencijske lige, bili drugi u ligi i bilo bi sjajno kada bi se časno oprostili od sezone. Navijači koji nas svugdje prate su zaslužili su da proslave trofej. Naravno i za klub jer svaki trofej je vrijedan", dodao je.

Petrović ima problema s igračkim kadrom, Nemanja Bilbija je otpao na duže staze, a sezona je završena i za Silvija Ilinkovića.

"Imamo kadrovskih promjena, fale nam dosta dobrih igrača, ali očekujem od zdravih da iznesu teret. Ponosan sam na ove igrače, jer čak i koji su ozlijeđeni žele da idu, da daju maksimum pa koliko god mogu. To samo govori o karakteru ekipe i zaslužili su da nosimo pehar u Mostar", istaknuo je Petrović.

Zrinjski je u prednosti jer ima prednost iz prve utakmice, ali taj gol prednosti može biti i zavaravajući.

"Borcu ne ide rezultat na ruku i ne vjerujem da će puno čekati da nas napadne. Mi moramo biti pametni, ne smijemo praviti pogreške i častiti protivnika. Mislim da će detalji odlučivati, kako pozitivni, tako i negativni", zaključio je Željko Petrović.

Uzvrat finala Kupa BiH igra se u četvrtak u Banja Luci, a susret sudi Irfan Peljto.

Kopirati
Drag cursor here to close