Podjela bodova na Grbavici

Petrović: Nisam zadovoljan, možemo mi bolje od ovog

Novi trener Zrinjskog Željko Petrović u svojoj prvoj premijerligaškoj utakmici osvojio je jedan bod.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2024. u 18:09 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 HŠK Zrinjski utrku za Borcem nastavio je osvojivši jedan bod u remiju 0:0 sa Željezničarom na Grbavici. Plemići su i u Sarajevu imali podršku svojih navijača koji nisu imali puno toga za vidjeti, s obzirom da Zrinjski u drugom dijelu nije imao šut u okvir gola. 

"Nemamo se što žaliti, ambijent fenomenalan, teren fenomenalan. Željo je dugim loptama i kontrama probao da nas ugrozi zato što mi hoćemo razvijati igru. Mislim da nismo stojali kod prve dvije šanse onako kako treba i imali su dva zicera, ali imali smo i mi u prvom poluvremenu dva zicera. Sve u svemu nisam zadovoljan sa rezultatom i naravno sa prikazanom igrom, mi možemo puno bolje, ali dobro, nismo izgubili i idemo dalje", rekao je poslije utakmice novi trener Zrinjskog Željko Petrović.

Njemu je ovo bila prva utakmica u domaćoj ligi, a treneru Željezničara Bruni Akrapoviću prva službena otkako je preuzeo tu momčad.

"Mogu biti zadovoljan igrom, rezultatom ne. Imali smo bolje šanse. Uz malo sreće i snalažljivosti, mogli smo doći do tri boda. Napravili smo visoki presing, to je koštalo dosta snage. Naši napadači su pomagali nazad. Protiv jednog mnogo dobrog protivnika, to nam je uspjelo. Trebamo još raditi da bi to izgledalo još bolje", zrekao je Akrapović te nastavio.

"Raduje me za igrače da su otišli kod navijača i da su zajedno proslavili tu igru. Kažem igru, jer uvijek želim kući tri boda. Igru mogu proslaviti, mogu se još odmoriti, a onda nas čeka težak posao do kraja. Momci su dali sve od sebe", dodao je Akrapović.

Kopirati
Drag cursor here to close