Vatreni strijelci

Petković: Pokazali smo karakter; Pašalić: Opet pišemo povijest

Bruno Petković zabio je fantastičan gol Nizozemskoj u polufinalu Lige nacija za 3-2, a gol odluke mogao je biti i onaj raniji Marija Pašalića za 2-1.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2023. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jako bitna pobjeda. U svlačionici smo prije utakmice rekli da nam ovo natjecanje nedostaje. Odigrali smo odličnu utakmicu, mogli smo je i ranije riješili", rekao je Bruno Petković.

O važnosti ovog gola kaže:

"Svaki idući gol je najbitniji, ali onaj protiv Brazila je bio poseban. No i ovaj će biti visoko na ljestvici. Najbitnije da smo dobili".

"Pokušali smo zadržati ritam na početku drugog poluvremena. Znali smo da imamo dosta vremena. Gol u 96. minuti bi mnoge poremetio, no pokazali smo karakter, ne gubimo glavu, zaboravili na to i zasluženo prošli u finale. Finale? Nemam želja, neka bolji pobjedi i vidimo se u finalu".

Pašalić hvali navijače

"Fenomenalan uspjeh, opet pišemo povijest. Bili smo ponosni da smo došli na završnicu, ali kad smo već tu idemo pokušati osvojiti, Prvu stepenicu smo prošli. Imali smo vodstvo, dobro smo igrali završnicu, bilo je za očekivati da će oni ići na duge lopte, imaju jake skakače. Nažalost, primili smo gol, ali onda opet pokazali da ova Hrvatska ima nevjerojatnu mentalnu snagu", kaže Mario Pašalić.

"Navijači su čudo, fenomenalno, osjećali sm ose kao kod kuće i naravno da je u takvoj atmosferi puno lakše igrati", dodao je.

"Nemam neke želje, tko god bude, Španjolska ili Italija, imamo vremena za pripremiti se, imamo dan odmora više", najavio je Pašalić finale, prenosi HRT.

Video: croatia vs netherlands 4-2 highlights today AND ALL GOALS

Ivanušec: Idemo po zlato

Luka Ivanušec vratio u prvi plan među Vatrenima:

"Zadovoljni smo, u finalu smo, idemo po zlato", rekao je Ivanušec.

Mnoge je iznenadilo što se napadač Dinama našo u početnoj postavi.

"Vidio sam na nekim treninzima da sam vjerojatno u prvoj postavi, ali nisam do sastanka mogao biti sto posto siguran. Danas sam saznao i drago mi je da sam odigrao solidnu utakmicu", rekao je i dodao pohvalu Luki Modriću:

"Kako čovjek igra u 38. godini, to je fenomen, svaka mu čast".

Kopirati
Drag cursor here to close