Velika pobjeda Hrvatske

Dalić: Mi ne posustajemo, mi ne padamo

"Ovo je jedna od najvećih naših pobjeda. Dobiti ovo 4:2 na njihovom terenu. Gubili smo, dobili gol u 96. minuti. Sigurno je ovo pobjeda koja ulazi u povijest" istakao je Dalić.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2023. u 00:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je "mlado" takmičenje, tek u trećoj sezoni, utakmica koju smo gledali u Rotterdamu će svakako imati svoje mjesto kada je pitanju elitna divizija Lige nacija. Iako je na momente bila "spora" pa malo i negledljiva", na kraju je ipak ponudila ono nešto više. Dva penala, preokret, gol u 97. minuti. Hrvatska je puno boljom igrom u nastavku, u produžecima slomila pomalo čudnu Nizozemsku, posebno u drugom produžetku.

"Čestitke dečkima na ovoj sjajnoj utakmici. Oni su pokazali kako se igra i bori za Hrvatsku. To je pobjeda za hrvatski narod. Dobili smo Nizozemsku pred našim navijačima, kapa dolje svima. Hrvatska ima još jednu medalju. To je nemoguće, nestvarno, ali ona to zaslužuje. To je borba igrača i zalaganje. Ništa ih nije poremetilo. Oni znaju za što igraju. Iznad svih - Hrvatska. Za Hrvatsku sve istrpiš. Ovo je jedna od najvećih naših pobjeda. Dobiti ovo 4:2 na njihovom terenu. Gubili smo, dobili gol u 96. minuti. Sigurno je ovo pobjeda koja ulazi u povijest" istakao je Dalić.

Što je rekao igračima nakon gola u 96. minuti?

"Mi ne posustajemo, mi ne padamo. Imamo ono što neki možda nemaju. Bilo je teško, primili smo gol. Stavili smo novog stopera, visokog igrača na desni bok, nismo uspjeli. Primili smo gol u 96. minuti, ali sve smo istrpjeli. Finale? Nemam želju. Moramo se odmoriti, pripremiti. Nebitno je tko nam dolazi, idemo po to zlato. Broncu i srebro imamo, idemo po to zlato pa da tako završimo tu priču", rekao je izbornik Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close