Prokomentirao incident

Petković: Reagirao bih isto kao Livaja

"Naravno da mi Livaja nedostaje, on i ja smo dobri već dulje vrijeme. Takav igrač fali svakoj ekipi".
Sport / Nogomet | 08. 06. 2023. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska reprezentacija priprema se za završnicu Lige nacija u kojoj će tražiti finale u utakmici protiv Nizozemske. Pripreme momčadi već prvog dana obilježio je incident na otvorenom treningu na Rujevici, na kojem je dio navijača vrijeđao Marka Livaju. Na taj incident u četvrtak se na konferenciji za medije osvrnuo Bruno Petković.

"Naravno da mi Livaja nedostaje, on i ja smo dobri već dulje vrijeme. Takav igrač fali svakoj ekipi. Pokušajmo to što se dogodilo staviti iza sebe što prije. Za dobrobit Marka, reprezentacije i odnosa između sjevera i juga. Trebaju nam dobri odnosi između navijača, ali oni koji su to napravili su nenavijači", rekao je Petković i dodao:

"Ne vjerujem da bi moja reakcija bila drugačija. Rekao bih osobi koja se tako ponaša da se udalji i napusti tribine. U nogometu se nakupi dosta toga, puno je emocija. Livaja je donio odluku za koju on misli da je ispravna i mi to moramo podržati. On je bitan član reprezentacije", zaključio je Petković, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, u jednom trenutku trening je nakratko bio prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koji ga nije prestajao vrijeđati. Zamjeralo mu se ponašanje nakon utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa, ali i stvari na koje on nije mogao utjecati, poput paljenja sjedalica na istočnoj tribini na kojoj su bili smješteni navijači Hajduka u utakmici za naslov u Kupu protiv Šibenika.

Kopirati
Drag cursor here to close