Poraz bez posljedica

Petev: Jeftino smo primali golove

"Napravili smo dosta individualnih grešaka, ali rezultat je ipak previsok s obzirom na prikazano. Jeftino smo primali golove", kaže Petev
Sport / Nogomet | 27. 09. 2022. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Ivayla Peteva ovo je bila 21 utakmica na klupi reprezentacija BiH i sedmi poraz. Do sada najuvjerljiviji ali poraz koji nije promijenio ništa kada je u pitanju konačni poredak u skupini 3. BiH je završila na prvo mjestu s 11 bodova, Finska je druga s osam, dok su Crna Gora i Rumunjska sakupile po sedam bodova. Niti jedan selekcija nije uspjela postići više od osam golova u šest utakmica što je poprilično skromno, dok je jedina BiH uspjela ostvariti tri pobjede.

"S obzirom na našu poziciju na tabeli, večeras smo dali šansu igračima koji su do sad manje igrali. Ne mogu biti zadovoljan jer smo primili četiri gola. Napravili smo dosta individualnih grešaka, ali rezultat je ipak previsok s obzirom na prikazano. Jeftino smo primali golove. Vidjet ćemo gdje smo griješili i analizirati sve. Rumunjska reprezentacija je imala imperativ pobjede.

UEFATo je selekcija koja ima mnogo kvalitetnih igrača, ali mene više zanima što smo mi radili. Čestitam protivniku na pobjedi. Igrali smo s dosta novih igrača i trebat će im vremena da dođu na svoje. Razumijem da su neki bili i pod pritiskom, bilo je nekoliko debitanata. Moramo ih na neki način istrpjeti jer od njih očekujemo dosta u budućnosti. S obzirom na to da im je prva utakmica, bili su na solidnom nivou", zaključio je Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close