Idemo dalje

Petev je najveći optimista

"Ne mogu dati sam sebi ocjenu. Ja i stručni stožer smo dali sve od sebe da napredujemo i kada gledam sve jedini incident koji smo imali je u subotu i jako mi je žao zbog toga" rekao je Petev.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2021. u 00:07 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna presica, rekli bismo slična onoj prethodnoj. Što je i normalno, jer je opet reprezentacija izgubila. Međutim, izbornik Petev je opet pričao o tome kako su se momci borili, kako su pokazali želju i kako je to jedini i pravi put.

Ipak, za razliku od nekih prethodnih, novinari su ostali uporni pa su postavljali pitanje koje se valjda ne bi trebalo postaviti. Pitanje o ostavci. Nekako veličina samog trenera kao trenera se odlikuje nekim potezima koje trener povlači, recimo da zna kada treba dići sidro. Kada osjeti da je pravi trenutak. Petev je podsjetio kako je jedan jedini "incident" bila utakmica protiv Finske.

Ustvari jedna jedina koju je morao dobiti. Jer nekako je logično da za otići na veliko takmičenje morate barem ostvariti nešto više od jedne pobjede.

"Ne mogu dati sam sebi ocjenu. Ja i stručni stožer smo dali sve od sebe da napredujemo i kada gledam sve jedini incident koji smo imali je u subotu i jako mi je žao zbog toga. Svi smo bili razočarani i tužni. Svaka čast danas momcima jer su nakon dva dana igrali i borili se. To je jedini pravac koji ćemo nastaviti, želja i borba"

Da li ova reprezentacija ima dovoljan kvalitetu?

"Ima. Vi bolje od mene znate koliko mladih igrača imamo. Vraćam se opet na subotu i to je bio ogroman neuspjeh za nas, ali smo u prethodnim mečevima pokazali kvalitetu i to ste svi vidjeli".

Na kraju ovog ciklusa nekako po tradiciji kada su u pitanju reprezentativne selekcije, prljavi veš se pojavi
na površini, pa ni ovaj nije izuzetak. Tako su se pojavile fotografije Miralema Pjanića i nekog večernjeg izlaska,
dok je golman Šehić objasnio navijačima još na stadionu kako će se uskoro "praviti" i neki pravilnik o ponašanju u reprezentaciji!

"Naravno da mi imamo i sada to. Moramo vidjeti što smo griješili i zašto je došao veliki neuspjeh u subotu. Respekt imam i prema Finskoj i Ukrajini, ali ne mogu usporediti ove dvije reprezentaciji. Učinit ćemo sve što možemo da budemo bolji. Svi smo sami krivi. Sigurno da sam i ja griješio i nema čovjeka koji ne griješi. Imamo mlade igrače, dobre i kvalitetne igrače i najvažnije je da oni napreduju kroz svoje klubove. Vjerujem u njih, optimista sam i smatram da sam realan" istakao je na kraju Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close