Junak Hrvatske

Perišić se vratio treninzima

"Jako mi se sviđa što se Ivan Perišić danas vratio i odradio trening s nama i pokazao veliku želju", kazao je Talijan.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2022. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski nogometni premierligaš Tottenham jedan je od rijetkih klubova koji se može pohvaliti kako su u njegove redove stigle sve tri medalje sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Argentinac Cristian Romero je osvojio zlato, Francuz Hugo Lloris srebro, a naš Ivan Perišić broncu.

"Moramo biti ponosni na naše igrače, na igrače koji su igrali na Svjetskom prvenstvu, jer Cuti, Hugo i Ivan, osvojili su zlatnu, srebrnu i brončanu medalju. Ovo je bilo jako važno, zbog njih smo kao klub stvarno ponosni, istaknuo je menadžer londonskog kluba Talijan Antonio Conte. 

Tottenham u ponedjeljak na "Boxing Day" očekuje nastavak prvenstva i gostovanje kod Brentforda, a Conte je otkrio tko bi mogao zaigrati, prenosi Hina. 

"Jako mi se sviđa što se Ivan Perišić danas vratio i odradio trening s nama i pokazao veliku želju", kazao je Talijan.

Što se tiče Huga (Llorisa), on ide s nama, ali će ostati na klupi, dok će Cuti (Romero) biti na raspolaganju, nadam se za sljedeću utakmicu protiv Aston Ville, dodao je.

Perišić je s hrvatskom reprezentacijom osvojio treće mjesto na SP-u u Kataru pobjedom 2-1 protiv Maroka u susretu za broncu.

Po povratku u domovinu krilni igrač Vatrenih je sudjelovao u proslavama u Zagrebu, Splitu i svom Omišu, međutim vremena za slavlje nije bilo previše jer se šest dana nakon susreta za broncu vrati u klub treninzima.

Tottenham se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu engleskog prvenstva sa 29 bodova, osam manje od vodećeg Arsenala. Ispred Spursa su i Manchester City sa 32, te Newcastle United sa 30 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close