Ozljeda u Ugljeviku

Peh za Švicarca iz Zrinjskog: Gazzetta out do kraja godine

Sport / Nogomet | 21. 10. 2022. u 12:53 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švicarac iz redova Zrinjskog Karim Gazzetta potpisao je još u srpnju za Zrinjski, ali nakon što je registriran dogodila mu se ozljeda pa je dugo čekao na debi.
 
Debitirao je tek prošle nedjelje u remiju kod Leotara (1:1), a prvi put je počeo u utakmici Kupa protiv Zvijezde 09 (0:4). Ipak, u toj utakmici se ozlijedio, a trener Sergej Jakirović je na današnjoj konferenciji uoči utakmice sa Slogom potvrdio da će Gazzetta opet biti izvan stroja, najvjerojatnije do kraja ove polusezone, koja zbog Svjetskog prvenstva završava već za mjesec dana.
 
"Gazzetta je zaradio rupturu mišića. Radilo se o jednom nevjerojatnom pokretu i ozljeda se desila kada smo ga htjeli zamijeniti. Njegov problem je što je u Zrinjski došao nespreman i zato su ga napale ozljede. Sada će dobiti individualni program dok smo mi na kraju ove polusezone, kako bi na pripreme došao zdrav, a to je jako važno", rekao je Jakirović, dodavši kako je u ovo malo utakmica koliko je igrao pokazao kako je dobar igrač.
 
"Radi se o jako dobrom igraču, već u Ugljeviku mi se svidjelo kako radi neke stvari. Mi takvog u rosteru nemamo i jako mi je važno da na pripreme dođe spreman kako bi nam bio od pomoći", dodao je Jakirović.
 
Video: Gazzetta igrao u Ugljeviku
 
Kopirati
Drag cursor here to close