Već ranije osuđen

Paoloni: Kladio sam se na sve živo

Paoloni je uhićen 1. lipnja 2011. godine pod optužbom da je svojim tadašnjim suigračima u Cremoneseu stavljao sadržaj pilula za spavanja u piće i tako utjecao na ishod utakmice.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2023. u 00:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski mediji puni su napisa o opsežnoj istrazi na sportsko klađenje koja se provodi na Čizmi. Osim uobičajenih imena na koja smo navikli, povremeno se pojavljuju neka nova. Tako je sada u medijima spominje ime bivšeg golmana Marca Paolonija.

Paoloni je branio u Romi, mladoj reprezentaciji Italije, Ascoliju, Ternani, Cremoneseu i Beneventu. On je dao interview koji je poprilično odjeknuo u Italiji. Marco je javno objasnio na koji način i zbog čega se kladio. Paoloni je uhićen 1. lipnja 2011. godine pod optužbom da je svojim tadašnjim suigračima u Cremoneseu stavljao sadržaj pilula za spavanja u piće i tako utjecao na ishod utakmice, a sve kako bi se izvukao iz ranijih nagomilanih kockarskih dugova.
"Bio sam opsjednut, kladio sam se na sve živo, ali osobno nisam namjestio utakmicu.

Započeo sam se kladiti u Ascoliju sa suigračem koji mi je pokazao jednu web-stranicu, započeo sam polako kao i Fagioli i Tonali. Tada nisam znao da podzemlje stoji iza svega", dodao je bivši nogometaš koji je prvotno zbog klađenja suspendiran na pet godina, da bi kasnije ista kazna bila produžena na dodatne četiri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close