Težak udarac

Ozljeda Džeke zabrinula Peteva: "Nestrpljivo čekamo vijesti"

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Sarajevu gdje će se pripremati za posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Ukrajine.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2021. u 14:51 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Ivajlo Petev izjavio je da je zabrinut zbog ozljede Edina Džeke u jučerašnjem susretu Intera i Milana, ali da se nada da će kapetan biti spreman do subote i susreta sa Finskom.

"Ja se nadam da ćemo nakon pregleda imati pozitivne vijesti. Puno nam znači, to je naš kapetan i nadam se da ćemo nakon par sati dobiti pozitivne vijest", kazao je Petev.

I ovaj put je naglasio da je sudbina bh. reprezentacije u  "našim rukama" te da su misli okrenute isključivo ka prvom meču.

"Sve je u našim rukama. Mislimo sada samo na prvu utakmicu s Fincima, moramo se dobro pripremniti i uzeti tri boda. Nadam se da će biti dobro vrijeme, ali bez obzira na sve moramo odraditi sve što treba. Moramo biti bolji od Finaca, znamo njihove i dobre i loše strane. Očekujemo tešku utakmicu, svjesni smo toga ali imamo snage i kvaliteta da odradimo dobar posao", dodao je Petev.

 

Susret s Finskom na rasporedu je u subotu od 15 sati na Bilinom polju, gdje će reprezentacija BiH tri dana kasnije dočekati i Ukrajinu. 

Kopirati
Drag cursor here to close